I storkenes rige.

En smuttur til det polske, hvor det er er ved at være tørt for afgrøderne.

Maj er dejlig i Polen også og det vrimler som sædvanlig med storke.

Der er ingen sammenhæng mellem miljøindsats og storke, bævere, rørdrum og traner, hvis man skal dømme efter urensede udslip og mængden af liv.

-Og så sidder jeg og bruger min dejlige torsdag på at arbejde med vandråd, som er ren dansk teori-naturbeskyttelse eller mangel på samme.
Ak!

4 tanker om “I storkenes rige.

 1. Jørgen

  Det lyder som du siger at naturen klarer sig uagtet mishandling. Men det gør vel ikke noget at vandråd udbredes. Vil det betyde at naturen får det lidt bedre på sigt – med flere storke, rørdrummer og bævere mv til følge?

  Svar
  1. natural2222 Indlæggets forfatter

   Jeg undres blot over, at i Polen -hvor en stor del af spildevandet ledes i søer og vandløb og miljølovgivningen er nogen lempeligere- har man en rigere natur end herhjemme. Jeg oplever, at vi i DK ofte griber helt forkert fat om problemerne.
   Vandråd er råd nedsat til at vurdere kommende vandløbsregulativers påvirkninger og til påpegning af embedsværkets fejl og mangler ved regulativerne.

   Svar
 2. Donald

  Hvor er det spændende at forestille sig sådan en morgenjagt – jeg husker de flade enge fra samme område i Nordtyskland, helt flade supernemmer marker med store poppelhegn, i morgentåge uden trafik Det er en særpræget smuk oplevelse, hvor jeg altid tænker: Man burde stoppe og blive her.

  Svar
  1. Donald

   Hov! Det var til Elbens Bred, den forrige kommentar. Jeg venter med en kommentar til naturen i Polen, det er også et spændende indlæg.

   Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s