Tæt på normal nedbør for juni.

Den lovede syndflod er passeret. 19 mm blev det til i denne omgang. alt sammen som fin stille regn. Heller ikke denne gang holdt DMIs katastrofemeldinger -heldigvis!
Vi nåede således 79 mm i juni. Lidt over gennemsnittet og vel lige nok til at køre igennem for hveden når der ses bort fra sandpletterne.
De er allerede gule i grundtonen; men sådan skal det helst være. Står sandet grønt ved månedsskiftet er den bedre jord vandlidende, og det koster langt mere i det totale udbytte. Druknede rødder skaffer ingen næring medens gult udseende blade stadig, ved nærmere eftersyn, har grønne områder, hvor der kan samles solenergi.

Lidt af lørdagen blev brugt på en ny terrasse ved træhuset. Den midlertidige lette og ret løse konstruktion fra 2003, da huset blev bygget, kunne ikke mere, så nu går vi lidt mere professionelt til værks.

3 tanker om “Tæt på normal nedbør for juni.

 1. Ellen

  Vi fik heller ikke skybrud, og omkring 30 mm de sidste tre dage, så det er fint med mig – det er helt passende.
  ‘Træhuset’ – har du omtalt det før? Er det ungdomsboligen? Aftægtsboligen?

  Svar
 2. natural2222 Indlæggets forfatter

  Træhuset er et svensk præfabrikeret hus, som en kollega og jeg overtog sammen med et stykke jord for snart 10 år siden. Huset har siden været udlejet.

  Svar
 3. Donald

  Ja, det var nogle underlige DMI meldinger, men ret skal være ret: De sagde at det var umuligt at forudsige noget om hvor kraftigt og hvor regnen ville falde, og da denne type *kan* give skybrud og med stor sandsynlighed vil gøre det, var de nødt til at varsle.

  Under alle omstændigheder var det fint at Teknik&Miljø i Fredericia fik renset åen og andre steder, som kan forberedes for overmåde meget regn!

  Godt at høre at det var tilpas. Her ser afgrøderne også flotte ud. Og min plæne strutter af sundhed 🙂

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s