Det er vådt derude.

Regnvejrsdagene fortsætter.
Det er godt, at der er gearet væsentligt ned på juletræsproduktionen. Stykkerne med juletræer i skoven er for en stor dels vedkommende ufremkommelige.
Kirkemosen og Løglunden har jeg opgivet at komme til i år. Der står en del træer klar til salg; men skovvejene vil blive totalt smadrede, hvis vi forsøger at køre træer ud i større antal.

Vi fik læsset en container i går og fik leveret nogle store 4-6 meters. Regnen stod ned i stænger, da vi trak træer ud til næste levering fra Iglekæret. Sporene er allerede 30 cm. dybe, og vi er først lige begyndt.

I følge DMI skulle vor kommune være den kommune i landet, hvor årsnedbøren til d.d. har været mindst i forhold til normalen. Dette forhold må alene skyldes forårstørken, efteråret ligner mere 1998, hvor stort set alt markarbejde var en kamp.

Middagspausen står mest på tøjtørring -skift.

Mudderet hænger ved overalt, og det præger baggangen; men sådan må det være. Et stuehus er -ud over beboelse- omklædningsrum, kantine, frokoststue og kontor.

-Og hvad var så dagens kommentar ved bordet med Fruens hjemmebag til kaffen efter restemad af farserede rosenkål?
“Det er sq godt, at man ikke sidder og rådner op på et eller andet gråt kontor og knapt ved om det er sommer eller vinter.”

5 tanker om “Det er vådt derude.

 1. Jørgen

  Der var et indslag om problemer med juletræsskovning i vejrudsendelsen forleden. Det var for vådt. Heldigt du ikke skal håndtere 18000 juletræer i år.

  Svar
 2. Ellen

  Vil det sige, at jeg hellere må være hurtigt ude, hvis jeg vil være sikker på at kunne få et juletræ? Jeg plejer ellers at vente til sidste uge før jul.

  Svar
 3. natural2222 Indlæggets forfatter

  Nej. Der vil være masser af træer. Markedet er oversvømmet med juletræer i år. Der blev plantet alt for mange i de gode år.

  Svar
 4. Donald

  Det lille bryggers, jeg har i mit 104 m² hus er det vigtigste rum! Klinker gør det nemt at vaske gulv, og ud over regntøj og mudderstøvler er der vaskemaskine og værktøj. Det er det rum, hvor stiklinger trives bedst, fordi det er køligt, men frostfrit.

  Svar

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s